woensdag 3 november 2010

Nieuwe Kempen in het stemhokje: kiezen én verliezen

Is de NIEUWE KEMPEN, deelgemeente van Opglabbeek overgeleverd aan de goodwill van het gemeentebestuur, verkozenen des volk? De geschiedenis herhaalt zich.
Onlangs kreeg ondergetekende een klaagbrief in de bus die het had over chemische geur en stankoverlast van ‘n aangrenzend bedrijf op’t industrieterrein. Zoals vermeld in de brief, ‘n oude bekende. Ondanks de klachten uit het verleden, de metingen, aanpassingen en beloftes, blijft de NIEUWE KEMPEN deelgemeente van Opglabbeek genieten van ongezonde luchtjes. De bezorgdheid voor ‘n gezonde leefomgeving staat voor de inwoners van de NIEUWE KEMPEN deelgemeente van Opglabbeek centraal. Blijkbaar niet voor het schepencollege; die verschuilt zich achter nietszeggende…
Beste medebewoners van de NIEUWE KEMPEN deelgemeente van Opglabbeek, dacht u werkelijk dat de verkozenen van Louwel en het Centrum wakker liggen van onze problemen? Nochtans ook gekozen met uw stem. U hebt waarschijnlijk gestemd voor die leuke uit Louwel die het zo mooi kon uitleggen of de sympathieke peer uit ’t Centrum die het allemaal zou arrangeren. Klaarblijkelijk vinden ze het niet waard om op te komen voor de kiezers van de NIEUWE KEMPEN deelgemeente van Opglabbeek, voor degenen die hun in het zadel geholpen hebben.
Is de NIEUWE KEMPEN deelgemeente van Opglabbeek dan toch een wingewest, ‘n ver van hun bed show?

Antonino.

Geen opmerkingen: