zondag 10 september 2006

De lijst... 15 PRO-actieven

1. FABIAN SPREEUWERS

36 jaar
“De voorbije 6 jaar hebben we op een andere manier aan politiek willen doen. Een nieuwe wind in onze gemeente. We zijn jullie actief gaan opzoeken via open vergaderingen, straat- en buurtbevragingen. Deze manier van werken willen we met jullie stem verderzetten. Durf te kiezen. Kies voor PRO.
Meer info vind je op www.fabianspreeuwers.be.”

2. KRISTOF CUPPENS
23 jaar
“Ik ben kandidaat voor de gemeenteraads- en de provincieraadsverkiezingen (5e plaats). Naast onze 8 concrete PRO-punten die vermeld staan in onze inhoudelijke folder, ga ik resoluut voor mijn BIS-project. Meer informatie hierover vind je op www.kristofcuppens.be.”

3. MARTIEN REMANS
25 jaar
“Ik woon nu bijna twee jaar in Opglabbeek. Ik ben ervan gaan houden. Van haar mensen, hun warmte, hun hartelijkheid en hun doorzettingsvermogen. Een gemeente met zo’n fantastische mensen heeft mogelijkheden. Samen met jullie wil ik die kansen grijpen. 15 goedmenende en positief ingestelde Opglabbekenaren hebben nu de handen in elkaar geslagen om een nieuwe wind door Opglabbeek te blazen. Maar om dat waar te maken rekenen wij op 8 oktober vooral op jullie!”

4. CHRISTEL MOORS
36 jaar
“Ik wil mijn eerste stappen in de politiek te zetten om me ten dienste te stellen van de mensen in onze gemeente. Door mijn job als lerares wiskunde-wetenschappen heb ik een goed zicht op wat er reilt en zeilt bij de jeugd en bevolking. Mijn frisse kijk op de toekomst zal leiden tot vernieuwing.
Met veel enthousiasme zal ik mijn steentje bijdragen tot de verdere uitstraling van Opglabbeek: een gemeente fijn om in te wonen, te werken, te verblijven, kortom te leven!
Mijn motto is: een vrouw, een woord, een daad.”

5. WARD HAEX
34 jaar
“Sinds 1992 woon ik in Opglabbeek. Ik ben gehuwd en papa van 2 kinderen.
Momenteel ben ik werkzoekende. Mijn favoriete hobby’s zijn computer en squash. ik ben een zeer actief lid van de basisschool “De Lettertuin”.
Mijn voornaamste doel is het opnemen voor onze schoolgaande kinderen en hun veiligheid!”

6. SANDY SCHEPERS
31 jaar
“Ik ben getrouwd met Jean Everts en heb 3 kinderen – 2 jongens en 1 meisje. Als onderhoudspersoneel werk ik deeltijds in de school "De lettertuin". Lezen, wandelen en fietsen zijn de dingen waar ik me in kan ontspannen.”

7. SARAH LAMBRECHTS
32 jaar
“Momenteel bewandel ik zowel privé als beroepsmatig nieuwe wegen. Ik kom op voor een nieuw Opglabbeek, waar goeie ideeën voorrang krijgen en waar knopen worden doorgehakt. Dit kan met een sterk PRO.”

8. LUDO BAENS
44 jaar
Grote uitdagingen vergen sterke schouders
“In 2004 ben ik in deze gezellige gemeente komen wonen. Als bestuurslid en plaatselijk secretaris van sp•a Kinrooi ben ik al jaren actief in de politiek. Deze ervaring wil ik ten dienste stellen van Opglabbeek. Hier kan je nog een beleid voeren dicht bij de mensen én de verenigingen!
Het geeft mij veel voldoening wanneer ik als leerkracht metaal de leerlingen enerzijds wegwijs kan maken in de wereld van de techniek en anderzijds klaarstoom voor de arbeidsmarkt. Twee aspecten die mijn enorm aanspreken: jongeren en tewerkstelling!”

9. ANASTASSIOS VELISSARIOU
59 jaar
“Iedereen kent mij als Tassouli.
Meer dan 39 jaar heb ik mij op de personeelsdienst van Ford Genk ingezet voor de mensen. Nu wil ik deze inzet verderzetten in onze gemeente en daarom stel ik mij kandidaat bij PRO voor de gemeenteraad.”

10. AMY KAES
26 jaar
“Ik ben goedlachs en een levensgenieter. Een sociaal leven is voor mij heel belangrijk en daarom wil ik me ook extra voor de jeugd inzetten, mede door mijn job als leerkracht zedenleer, Engels en geschiedenis ben ik erg met hen begaan. Mijn doel is om Opglabbeek een gemeente te maken waar jong en oud graag woont, leeft, socialiseert en ja … zelfs sport! Zoals ik!”

11. JEAN PIERRE MATHUES
47 jaar
“2006, we zijn 6 jaar later en we zijn er weer. Een korte opfrissing. Ik ben nog steeds werkzaam als penitentiair beambte. Midden 2004 heb ik Tony opgevolgd als ocmw-raadslid.
De doelstelling en inzet blijven dezelfde als in 2000: een degelijk bestuur met zorg voor milieu, de mensen – jong en oud – gebouwen en wegen. Kortom een Opglabbeek met een gezond milieu, bloeiend toerisme en een actief sportleven.”

12. ANTONINO LOREFICE
57 jaar
“Ik ben gehuwd met Annie Drijkoningen uit Neerglabbeek, en papa van Claudia en Fabio.
Mijn motivatie om in de dorpspolitiek te stappen was en is mijn rechtvaardigheidsgevoel en mijn mening dat de politiek er is voor alle mensen. Geen politiek à la carte!
Ik wens een bestuur dat gericht is op het welzijn van alle Opglabbekenaren, een bestuur dat de leefbaarheid en de veiligheid van de straat garandeert, een bestuur dat respect en verdraagzaamheid hoog in het vaandel draagt.”

13. NADIA JANSSEN-WAUBEN
36 jaar
“Ik ben gehuwd met Xavier Janssen, jeugdcoördinator van de Kabouters Opglabbeek. We hebben 3 zoontjes. Al 12 jaar werk ik op de Voorzorg, ook voordien werkte ik voor en met verschillende socialistische organisaties.
Ik wil mij – samen met mijn mede-kandidaten – inzetten voor een sociaal beleid in Opglabbeek waarin iedereen zich kan vinden.”

14. CHRISTINE STEYFKENS
39 jaar
“Ik ben gehuwd met Marc en ben mama van Martijn en Ruben. Intussen woon ik al 10 jaar in Opglabbeek. Onze gemeente is een fijne en rustige gemeente om in te wonen.
Ik ben al 15 jaar werkzaam als bediende op de Voorzorg.
Samen met jullie wil ik er voor gaan!”

15. ERIK CASTERS
48 jaar
“Als de wind uit 1 richting waait, verschraalt een gemeenschap. Ze verstart, ze verdort. Een gemeenschap moet gevoed worden vanuit verschillende richtingen en overtuigingen. Daarom sta ik volledig achter PRO, meer nog ik ben een van hun kandidaten!

Geen opmerkingen: