maandag 21 maart 2011

Samenstroom

Sinds vorige week wordt er een folder gebust over een samenaankoop van groene energie: gas en stroom.
Wacht op de folder of schrijf je nu al in via http://www.samenstroom.be/ en vraag vrijblijvend een offerte onder begeleiding van ichoosr.

* * *

Wanneer je in groep (groene) gas en elektriciteit aankoopt, krijg je gemakkelijker een goedkoop tarief.

sp.a-Vlaams-Brabant en sp.a-Limburg organiseren dit jaar samen een groepsaankoop gas en elektriciteit. Socialistische Mutualiteit Brabant, ABVV-Vlaams-Brabant en ABVV-Limburg ... sluiten zich aan bij deze groepsaankoop.
sp.a organiseerde al in verschillende Vlaamse provincies een succesvolle groepsaankoop groene energie. Daarbij stapten al 20.000 mensen over naar een nieuwe energieleverancier. Het loont dus zeker de moeite om aan onze actie deel te nemen. Schrijf je vrijblijvend in!
Hoe meer mensen zich inschrijven voor de groepsaankoop van groene energie, hoe aantrekkelijker we zijn voor de energieleveranciers en hoe groter de kans op een lagere prijs voor uw gas en elektriciteit. Begin juni 2011 ontvang je dan vrijblijvend een contractvoorstel. Als het voorstel voor jou voldoende voordelig is, dan verander je best van energieleverancier.
Schrijf je dus in voor 31 mei!

OF:

Eerdere groepsaankopen tonen aan dat in groep kiezen voor groene energie een grote besparing oplevert voor de deelnemers. Bij groepsaankopen in 2010 bespaarden de deelnemers tot 23% op hun elektriciteitsrekening en tot 20% op hun gasrekening. Bij gelijkaardige acties bespaarden de deelnemers gemiddeld meer dan 200 euro per jaar.

Heb je interesse? Kom dan vrijblijvend naar één van onze infoavonden in de buurt en stel er al jouw vragen:
  • woensdag 6 april, 20u, zaal C-Mine, in C-mine 10, 3600 Genk
  • donderdag 5 mei, 20u, zaal de Ster, Camille Huysmansplein 4, 3740 Bilzen
  • maandag 9 mei, 20u, zaal Concordia, Oude baan 205a, 3630 Maasmechelen
  • dinsdag 10 mei, 20u, zaal MOSA, Eikerstraat 44, Maaseik

Geen opmerkingen: